Η αυτοδυναμία δεν έχει κριθεί

Παρόλο που η Νέα Δημοκρατία κατέκτησε μία μεγάλη νίκη στις προηγούμενες εκλογές, αυτό δεν μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα επιτύχει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό η ΝΔ να δείξει αποφασιστικότητα και σταθερότητα ώστε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να διασφαλίσει μία ομαλή πορεία προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ήττα που υπέστη ο λαϊκισμός στις πρόσφατες εκλογές ήταν τόσο μεγάλη που το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αβέβαιο. Επίσης, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση.

Οι ψηφοφόροι που βρέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ΠΑΣΟΚ το 2012 και μετά ήταν ως συνήθως κόμματα με κυβερνητική προοπτική και ακόμα συντελείται μία πίεση από το ξαναζωντανεμένο ΠΑΣΟΚ. Είναι πιο εύκολο να τους κερδίσει ξανά το ΠΑΣΟΚ από ό, τι η ΝΔ, αφού αυτοί είναι αυτοί που επαναλαμβάνουν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Αντίθετα, ο στόχος της ΝΔ είναι ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων που ασπάζονται τη λογική και τον ρεαλισμό και επιζητούν την πρόοδο της χώρας ανεξάρτητα από την πολιτική τους καταγωγή.

Συμπερασματικά, η ΝΔ πρέπει να επιδείξει δυναμισμό και αποφασιστικότητα και να ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη σταθερότητα και διακυβέρνηση της χώρας και την πρόοδο σε οικονομικό επίπεδο.

δειτε ακομα