Αυγέρη: Το Συνέδριο ανεστραμμένα επικυρώνει την εμπιστοσύνη στον Κασσελάκη

«Το Συνέδριο σαφώς ανακοίνωσε ότι έχουμε πρόεδρο και δεν απαιτούνται εκλογές, ενώ προχωράμε με την ενισχυμένη εμπιστοσύνη του Συνεδρίου στον πρόεδρο Κασσελάκη», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη σε δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους που παρίστανται στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Συνεχίζουμε στις επόμενες μάχες με εντολή να προκύψουν αλλαγές. Αυτό έγινε σαφές», τόνισε στη συνέχεια η ίδια.

Οσον αφορά την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη, η Δώρα Αυγέρη εξήγησε: «Η Όλγα Γεροβασίλη είπε πως αν επιθυμείς σε δέκα μέρες να πας μόνος σου, συνεπώς αμφισβητείται η δήλωση παρουσίας της σε εκλογές.

«Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν συνολική. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εκλογές, αφού αναλύθηκε και παρουσιάστηκε το κείμενο του Τσίπρα, της Γεροβασίλη, δηλώνει “δεν μπορώ, θα πραγματοποιηθούν εκλογές την 10η Μαρτίου” για τους λόγους που ανέφερε. Η σύντροφος Όλγα έρχεται και λέει “αν θέλεις να πας σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, πήγαινε μόνος σου”. Επομένως, δεν αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου, είναι σαφές και επομένως αμφισβητείται το αίτημά της για εκλογές. Αμφισβητείται η δήλωση παρουσίας από την πλευρά της για τις εκλογές», κατέληξε η Δώρα Αυγέρη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα