Αυγενάκης: Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι σημαντική για την καθημερινή μας ζωή

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε την Αχαΐα και την Ηλεία ενόψει των ευρωεκλογών. Στην Πάτρα μίλησε σε συνέδριο που ασχολήθηκε με τη γεωργία. Τόνισε τη σημασία της εφαρμογής των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης και την παράταση προθεσμίας για να αποφευχθούν πρόστιμα από την Ε.Ε.

Ανακοίνωσε ότι θα επισπεύσει τις διαδικασίες για την υλοποίηση των σχεδίων στις Περιφέρειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τονίζει ότι η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι κρίσιμη και καλεί τους πολίτες να αξιολογήσουν τις επιλογές τους προσεκτικά και να στηρίξουν την αλλαγή που έχει φέρει η Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια, σε εκδηλώσεις στην Πάτρα και την Αμαλιάδα, αναφέρθηκε στην σημασία των ευρωεκλογών για την Ελλάδα και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία για να ενισχύσουν τη Δημοκρατία και να στηρίξουν την πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι οι ευρωεκλογές επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση την ευρωπαϊκή προοπτική που επιθυμούν για τη χώρα μας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα