Αρετή Αθανασίου – Άδωνις Γεωργιάδης: Κόντρα για τη Χρονοπούλου

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στην Αρετή Αθανασίου σχετικά με τις κατηγορίες ότι εκείνη διέρρευσε το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό. Ο Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η Αθανασίου διέρρευσε το όνομα στο διαδίκτυο και ότι δεν είπε ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απλώς στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά, η Αθανασίου δήλωσε ότι θα προστατεύσει τα δικαιώματά της αν δεν αποδείξει ο Γεωργιάδης τις κατηγορίες της.

Η @AretiAthanasiu έχει γράψει ένα άρθρο κατά του αναφέροντα στο οποίο αμφισβητεί το γεγονός ότι διέρρευσε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας του κ. Γεωργούλη και αμφισβητεί την πληροφορία ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η αναφορά του αναφέροντα είναι συκοφαντική και ότι η ίδια δεν έχει προσβληθεί από το γεγονός ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, ο αναφέρων υποστηρίζει ότι η Αθανασίου είχε πρόσφατα πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαρροή των στοιχείων των δικαστών που καταδίκασαν τον κ. Νίκο Παππά.

Η Αρετή Αθανασίου απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη με μια νέα ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας ότι έχει λίγο χρόνο ακόμα για να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον της. Επιπλέον, αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι την έχει μπλοκάρει, αλλά η ίδια τον έχει μπλοκάρει επίσης. Καταλήγει ότι ο Γεωργιάδης ξόδεψε χρόνο και δεν ασχολήθηκε με το θέμα των προσωπικών δεδομένων που εκτοξεύθηκαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο, λέγοντας ότι είναι η Αρετή Αθανασίου. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η Αθανασίου απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter και τον κατηγόρησε για συκοφαντία.

δειτε ακομα