Αποστολάκης: Δημοκρατική η ενωτική στάση Κασσελάκη – Κάποια στελέχη ξέφυγαν [vid]

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολίασε τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα και τα επόμενα βήματα. Ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπερασπίστηκε τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι η θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενωτική και ο ίδιος απευθύνθηκε σε όλους. Σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, υπογράμμισε ότι ‘πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια’’.

Αποστολάκης για εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ανέφερε: ’Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός. Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος, η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους’’.

Τόνισε δε ότι ‘’κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση’’, ενώ δήλωσε ότι ‘’δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ’’.

‘’Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια’’, επισήμανε, σημειώνοντας ότι ‘’πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του’’.

δειτε ακομα

δειτε ακομα