Αποσπάσεις ΡΑΣ: Οι Ένωση Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να δέχεται κριτική από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) είναι νόμιμες και δεν αφορούν μηχανικούς ή ελεγκτές. Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποστελέχωση της ΡΑΣ και υποκρισία, καθώς οι υπουργοί της ΝΔ υπέγραψαν τις αποσπάσεις. Η Κουμουνδούρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και ισχύουν για όλα τα κόμματα και βουλευτές. Η ΝΔ απαντά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κόβεται για τις ανεξάρτητες αρχές, αλλά αποψιλώνει τη ΡΑΣ σε προσωπικό και υποστελεχώνει την υπηρεσία ελέγχου της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και δεν υπάρχει καμία παράνομη ενέργεια. Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι αποσπάσεις υπογράφηκαν από τους υπουργούς της και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποστελέχωση της ΡΑΣ και υποκρισία. Η Κουμουνδούρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και ισχύουν για όλα τα κόμματα και βουλευτές.

Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποστελέχωση της ΡΑΣ και υποκρισία, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και δεν αφορούν μηχανικούς ή ελεγκτές. Η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και δεν υπάρχει καμία παράνομη ενέργεια. Η Κουμουνδούρου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι αποσπάσεις είναι νόμιμες και ισχύουν για όλα τα κόμματα και βουλευτές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα