Αντίδραση της “Ομάδας 6+6” μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη [vid]

Η “Ομάδα 6+6” αντέδρασε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για χυδαιότητα και θράσος. Συγχρόνως, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα, καθώς αποχώρησε ο πρώην διευθυντής της “Αυγής” Άγγελος Τσέκερης, ο Γιώργος Κυρίτσης και εκκρεμεί η πιθανή αποχώρηση του Γ. Βαρεμένου. Επίσης, πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η “6+6” δηλώνει ότι η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το κόμμα και ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη στις προσωπικές επιθέσεις.

Στην απάντησή τους προς τον κ. Κασσελάκη η “6+6” αναφέρει: “Η χυδαιότητα της ανάρτησής σας επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο των προσωπικών επιθέσεων που έχετε διαλέξει. Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας. Υπενθυμίζουμε τη δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και τα κείμενα αποχωρήσεων των τελευταίων ημερών.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα