Ανδρουλάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ: Όλοι ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ομιλία το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Όλοι μαζί δώσαμε αυτή τη μάχη, όλοι μαζί κάναμε το πρώτο βήμα». Επίσης, τόνισε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εμπλουτίστηκε με νέα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες, πραγματοποιώντας μια αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας κατά την προηγούμενη τετραετία, επισημαίνοντας ότι ο γαλάζιος χάρτης των εκλογών είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, κάλεσε τον ελληνικό λαό να δώσει τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει τον κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης επίσης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πραγματικό ανάχωμα της συντηρητικής πολιτικής. Επιπλέον, επιχείρησε να επισημάνει τις διαφορές του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναμετρηθεί με τη Νέα Δημοκρατία. Εν τω μεταξύ, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι η αλλαγή με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη και η ενίσχυση των νέων, των μισθωτών και του κόσμου της εργασίας.

δειτε ακομα