Ανασχηματισμός: Ποια ονόματα ακούγονται για υπουργικό θώκο

Από το βράδυ της 9ης Ιουνίου, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών, αρχίσαμε να ακούμε όλο και περισσότερες ιστορίες για αλλαγές στην κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός όμως είπε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να ανακοινώσει τίποτα, γιατί θέλει πρώτα να εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές που έχει μπροστά του.

Στα βραχυνά, περιμένουμε τις αλλαγές στην κυβέρνηση, που εξακολουθούν να είναι δικαίωμα μόνο του πρωθυπουργού. Θα γίνουν γρήγορα, αλλά με μέτρο, γιατί πρέπει να σκεφτούμε καλά την κατάσταση πριν κινηθούμε. Οι φήμες λένε ότι πιθανώς θα υπάρξουν αλλαγές σε αρκετά υπουργεία, όπως Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δει πράξεις και όχι μόνο λόγια. Πιστεύει πως οποιαδήποτε αλλαγή στην κυβέρνηση πρέπει να έχει περισσότερα οφέλη από τα μειονεκτήματα που μπορεί να προκαλέσει. Είπε ότι θα επικεντρωθεί στις μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Μέχρι τώρα, δεν έχουν γίνει ακόμα αλλαγές στην κυβέρνηση, αλλά φαίνεται ότι κάτι ετοιμάζεται. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε…

δειτε ακομα

δειτε ακομα