Ανασχηματισμός: Οι διαδικασίες και τα ονόματα

Στο τηλέφωνό τους βουλευτές της ΝΔ περιμένουν να μάθουν αν θα γίνουν υπουργοί, ενώ φήμες λένε πως κάποιοι σημαντικοί στελέχη θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με ανακοινοθέντα σενάρια, αναμένεται να δούμε πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν θέσεις στην κυβέρνηση, αλλά δεν είναι πλέον μέλη αυτής. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Θάνος Πλεύρης και ο Νότης Μηταράκης.

Οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, όπως ο Άκης Σκέρτσος, ο Μάκης Βορίδης, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο του ανασχηματισμού ακούγονται φήμες για νέους που δεν έχουν πολιτική εμπειρία, αλλά έχουν ενεργή παρουσία στη βουλή.

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο Υπουργικό Συμβούλιο τους βουλευτές Μακάριο Λαζαρίδη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Κώστα Γκιουλέκα και Χρήστο Μπουκώρο. Ενώ τα ονόματα που ακούγονται για είσοδο στη νέα κυβέρνηση είναι: Τάσος Χατζηβασιλείου, Κώστας Τσιάρας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Χρήστος Κέλλας, Κώστας Κατσαφάδος, Κώστας Καραγκούνης, Άννα Ευθυμίου.

Υπάρχουν ακόμα ανάρτητα τα ονόματα της Νίκης Κεραμέως, της Δόμνας Μιχαηλίδου, του Γιώργου Φλωρίδη και του Θεόδωρου Λιβάνιου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα