Ανακοίνωση: Εβδομάδα εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξακολουθεί να χτίζει το προφίλ του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το απόγευμα συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τις υποκλοπές να λειτουργούν ως γέφυρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί αμφιλεγόμενη στάση στο εσωκομματικό πεδίο από τότε που κάλεσε τα μέλη του κόμματος και κυρίως την εσωκομματική αντιπολίτευση να μειώσουν την ένταση της συζήτησης.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, από την άλλη πλευρά, ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια εκδήλωση της Ανανεωτικής Αριστεράς και της εφημερίδας “Εποχή”, ανακοινώνει τις απόψεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Μέχρι στιγμής, ο Τσακαλώτος έχει δείξει μόνο ενδείξεις αντίθετης κατεύθυνσης. Όμως, οι αποστάσεις από τη βάση συνεχίζονται και φαίνεται ότι η αποστασία του γίνεται μονόδρομος. Σύμφωνα με πληροφορίες, 26 στελέχη του κόμματος εγκατέλειψαν την οργανωση Κορωπί το Σαββατοκύριακο.

Οι υποστηρικτές του νέου προέδρου υποστηρίζουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα παραχωρήσει σε ό, τι αφορά τις διαγραφές. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι είναι παράδοξο και επικοινωνιακή ήττα για το επιτελείο του νέου προέδρου να προχωρά σε διαγραφές και ταυτόχρονα να συγκρούεται με την εσωκομματική αντιπολίτευση στην ΚΕ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψή του για το θέμα, αναφέροντας ότι τον Κασσελάκη δεν θα λείψει η “νουθεσία”. Επιπλέον, επιτίθεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τονίζοντας την προσωπική και ονομαστική του επίθεση.

Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες και θα έχουν αντίκτυπο τόσο στον Κασσελάκη όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ

δειτε ακομα

δειτε ακομα