Αλέξης Τσίπρας: “Ανέβασε” το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη [vid]

Πολλοί άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, δημοσιογράφων και επιστημόνων, θα συμμετάσχουν στην Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που θα γίνει αυτή τη Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα, διοργανωμένη από το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στα social media όλο το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης και έγραψε: “Το Ινστιτούτο που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό, ξεκινάει το ταξίδι του αυτή τη Δευτέρα με την πρώτη μεγάλη δημόσια εκδήλωση. Η Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών, ακριβώς έξι χρόνια μετά τη Συνθήκη των Πρεσπών. Σκοπεύουμε να τη διοργανώνουμε κάθε Ιούνη με το Ίδρυμα Ζάεφ, με σκοπό να προωθήσουμε την Ειρήνη και τη συνεργασία των λαών, να εμβαθύνουμε στο διάλογο και να αναδείξουμε προοδευτικές ιδέες και λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας. Στην πρώτη Διεθνή Διάσκεψη θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την Αμερική.”

Και πρόσθεσε: “Η Διάσκεψη θα είναι ανοικτή σε όλους όσους θέλουν να παραβρεθούν και να την παρακολουθήσουν, με σειρά προτεραιότητας. Επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω streaming στο διαδίκτυο. Καλή επιτυχία λοιπόν!”

δειτε ακομα

δειτε ακομα