Ακρίβεια και παραβατικότητα στην Κορυφή της Κυβερνητικής Ατζέντας

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων αποκαλύπτουν την επικρατούσα ανησυχία για την επιδείνωση της εγκληματικότητας και της βίας, προσθέτοντας την παραβατικότητα στην κορυφή των προβλημάτων της καθημερινής ζωής που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Παρά το υπέρ του Πρωθυπουργού προβάδισμα 25 μονάδων έναντι της αντιπολίτευσης, τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες στον τομέα της καθημερινότητας.

Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα βρει το κατάλληλο αντίδοτο για την άνοδο των τιμών και πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει την ανησυχητική άνοδο της εγκληματικότητας και της βίας. Αυτά τα θέματα δεν αναγνωρίζονταν προηγουμένως ως τόσο κρίσιμα από το κοινό. Η αντιμετώπιση τους από την κυβέρνηση προκαλεί ανησυχίες.

 
Η πολιτική ασφάλεια είναι καθαρά εσωτερικό ζήτημα και η αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων παραδοσιακό αποτελεί κριτήριο για την αξιολόγηση κάθε κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφασιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της βίας, αλλά παράλληλα αναμένεται να επιλύσει τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα