Ακρίβεια: Αίτημα Φάμελλου για Άμεση Συζήτηση των Προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Ένα “πικρό φρούτο” κρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, αποκαλώντας την ως την “χειρότερη για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Ταραγμένη ατμόσφαιρα και από τον ΚΚΕ, ενώ συζητείται ενεργά η θέση για την φορολόγηση των υπερκερδών στα διυλιστήρια, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υπογραμμίζει ότι η πρότασή του υιοθετήθηκε κι ο Παύλος Μαρινάκης να επισημαίνει ότι η διαφορά είναι στο πώς εφαρμόζεται η φορολόγηση από τις δύο πλευρές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

“Δεν είχαμε αυταπάτες, γνωρίζαμε εδώ και 5 χρόνια πώς ο κ. Μητσοτάκης διοικεί, αλλά ελπίζαμε πως η πτώση από το 41% στο 28% θα έδειχνε στους ηγέτες της κυβέρνησης την κατάσταση στα ελληνικά χωράφια”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο με στόχο να πληροφορηθεί από το νέο (πέμπτο κατά σειρά) Υπουργό για τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα και να καθορίσει (για ακόμα μια φορά) τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στον εν λόγω τομέα, αναδεικνύει την έλλειψη γνώσης, την ανεπάρκεια, την αλαζονεία και την αδιαφορία της συγκεκριμένης κυβέρνησης”, όπως μεταφέρει ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα