“Οι λογαριασμοί είναι υπέρογκοι και αιμορραγούμε” – Επαγγελματίες σε απόγνωση, αναφέρθηκαν στον Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε τον νομό Αργολίδας και συνομίλησε με πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα ζητήματα που έθιξαν ήταν η ακρίβεια, οι υπέρογκοι λογαριασμοί και η διάλυση του κοινωνικού κράτους. Ο Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης εργαλείων στήριξης για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της αγοράς σε λίγους και ισχυρούς.

Πολλοί επαγγελματίες επισήμαναν τη φτώχεια της τοπικής αγοράς, που κάποτε ήταν πολύ δυνατή. Η τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που επιτρέπει στα εμπορικά καταστήματα να λειτουργούν και μετά τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, αναφέρθηκε ως ευνοϊκή για τα μεγαθήρια και επιβαρυντική για τη μικρή επιχειρηματικότητα. Ο Τσίπρας επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ελλείψεων φαρμάκων που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί της πόλης.

Σε άλλες συνομιλίες, χαμηλοσυνταξιούχοι επισήμαναν τα προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη και εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Τσίπρα. Συνολικά, ο Τσίπρας επισήμανε την ανάγκη για πολιτικές που θα στηρίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και θα επιλύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.ημα της ανασφάλειας και της ανησυχίας κυριαρχεί στη ζωή των πολιτών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα νέο, ισχυρό, δημόσιο σύστημα Υγείας που θα στηρίζει τον πολίτη και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Πρέπει να αναλάβουμε δράση για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της υγείας, των μεταφορών, της εγκληματικότητας και όλων των άλλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Οι πολίτες του Άργους εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την κατάσταση στη χώρα και την ανάγκη για δράση. Αναφέρθηκαν στην ανάγκη για δικαιοσύνη, αξιοκρατία και σεβασμό στον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και τόνισε τη σημασία της ύπαρξης υγιείς και εξαγωγικών επιχειρήσεων που προσφέρουν καλούς μισθούς στους εργαζόμενους.

Συνολικά, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Άργος και ακούστηκε τις ανησυχίες των πολιτών σχετικά με την κατάσταση στη χώρα. Τόνισε την ανάγκη για δράση και για ένα νέο, ισχυρό, δημόσιο σύστημα Υγείας που θα στηρίζει τον πολίτη. Επίσης, επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και τόνισε τη σημασία της ύπαρξης υγιείς και εξαγωγικών επιχειρήσεων που προσφέρουν καλούς μισθούς στους εργαζόμενους.

Η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αισθάνεται αβέβαιη και ανασφάλεια. Οι εκλογές δεν αφορούν απλά το ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Οι πολίτες αναρωτιούνται αν θα συνεχίσουν να βουλιάζουν ή αν θα αλλάξουν κάτι. Η πολιτική αλλαγή απαιτεί τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ένα σχέδιο για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό κράτος και αποτελεσματική προστασία των πολιτών. Το ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ένα νέο ΕΣΥ, ασφάλεια και προστασία για όλους, καθώς και περισσότερη δικαιοσύνη.

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό: πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση. Οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν για να κάνουν πραγματικότητα αυτό το όραμα.

δειτε ακομα