Ο Άδωνις προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση με τη δήλωσή του για τα τρένα.

O υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης κάνει σοκαριστική και κυνική παραδοχή, ότι ο κ. Καραμανλής δεν μπορούσε να μιλήσει για ζήτημα ασφαλείας στα τρένα, επειδή μετά κανείς δεν θα ταξίδευε με αυτά. Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη που θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε καλά την παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης και αντέδρασε στα λεγόμενά του. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού, έκανε λόγο για «σοκαριστική και κυνική παραδοχή» και ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παρέμβει για την «κυνική» όπως την χαρακτήρισε ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης.

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του ζήτησε την παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη για την παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης και την χαρακτήρισε ως «κυνική». Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Blue Sky, απάντησε στις αντιδράσεις των κομμάτων και σχολίασε το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τη ΝΔ, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις κομμάτων.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του υπουργού Ανάπτυξης στο Blue Sky:

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι εάν ο κ. Καραμανλής είχε αναφέρει το πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, τότε κανείς δεν θα επέβαινε στα τρένα. Η ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν καταδικάζει αυτήν την κυνική δήλωση του κ. Γεωργιάδη και αφήνει την κρίση στους πολίτες, τη Δικαιοσύνη και τον κ. Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την κυνική δήλωση του κ. Γεωργιάδη και αναφέρει ότι ο κ. Καραμανλής έλεγε ψέματα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης γνώριζε τις εγκληματικές καθυστερήσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην εγκατάσταση συστημάτων τηλεδιοίκησης και την υποστελέχωση των σταθμών του ΟΣΕ. Ο ΠΑΣΟΚ ρωτάει εάν ο κ. Μητσοτάκης θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωσή του αυτή.

Τέλος, στο άρθρο περιλαμβάνεται μια εικόνα.

δειτε ακομα