Άδωνις: Θέλουμε δημοκρατία και πολιτική σταθερότητα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τη δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα μπροστά σε CEO και εργαζομένους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Γεωργιάδη για απειλές των εργοδοτών στους εργαζομένους τους για ψήφο στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τη δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα στη συνάντησή του με CEO και εργαζομένους ασφαλιστικής εταιρείας, υπενθυμίζοντας τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία πολιτικής συνείδησης και πολιτικής έκφρασης. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η πολιτική αστάθεια μπορεί να οδηγήσει στην οικονομική ύφεση και ο ίδιος προσθέτει ότι η δημοκρατία δεν εγγυάται απαραίτητα την πολιτική σταθερότητα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε τη δημοκρατία και την πολιτική σταθερότητα, υπογραμμίζοντας ότι η αστάθεια στην πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική ύφεση. Επίσης, κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία αστάθειας στη χώρα και υπενθυμίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι εγγύηση της οικονομικής ευμάρειας. Επιπλέον, τονίζει τη σημασία των επενδύσεων και τον αντίκτυπο της πολιτικής στην οικονομία, κατακρίνοντας την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις επενδύσεις. Τέλος, καλεί για ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές και υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία ως υποστηρικτή της δημοκρατίας και της πολιτικής σταθερότητας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα