Άδωνις: Η Ελλάδα στηρίζει 100% το Ισραήλ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τη στήριξη της Ελλάδας προς το Ισραήλ και έδωσε θετικά σχόλια για την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Βεργίνα TV, μίλησε για την επίθεση στο Ισραήλ λέγοντας: «Ελλάδα είναι κοντά. Το Ισραήλ δίνει μάχη για την επιβίωση. Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως το Ισραήλ. Κάθε χώρα θα αντιδρούσε σε τρομοκρατικό χτύπημα. Ο Ισραήλ αντιδράει έντονα».

Σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία, ανέφερε: «Είναι εναλλακτική λύση υπέρ των ασθενών. Θα γίνουν δωρεάν 50.000 απογευματινά χειρουργεία με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη, ανέφερε: «Ο Κασσελάκης έχει δικαίωμα να οραματίζεται. Η επίδειξη του διαμερίσματος στο Κολωνάκι ήταν άσχημη».

Για τις διαφορές με την κ. Κωνσταντοπούλου, είπε πως «παριστάνει υπερασπίστρια, αλλά είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είπε πως «θα συζητάμε με την Άγκυρα. Η Τουρκία επιδιώκει αναστάτωση, αλλά δεν παραχωρούμε εθνικά εδάφη ή κυριαρχικά δικαιώματα».

Τέλος, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τόνισε πως «μια ήττα της Ουκρανίας θα επηρεάσει όλη την Ευρώπη. Πρέπει να υποστηρίξουμε την Ουκρανία και να διατηρήσουμε τα σύνορα μας».

δειτε ακομα

δειτε ακομα