Άδωνις Γεωργιάδης: Τέλος στην κατάχρηση!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά με οργή σε αηδιαστικές συκοφαντίες που διαδίδονται στο διαδίκτυο για τον αδελφό του.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας διαψεύδει ένα άνευ αιτίας άρθρο που κυκλοφορεί στο Internet και ισχυρίζεται πως ο αδελφός του διατηρεί εταιρία offshore στο Παναμά.

Στην ανάρτησή του, δηλώνει: “Ο αδελφός μου δεν έχει τέτοια εταιρία ούτε στο Παναμά, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Όποιος επαναλάβει αυτήν τη συκοφαντία θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες. Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στην υβριδιά”, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι:

“Λαμβάνω όλους τονίζω ότι κυκλοφορεί αυτή η ψευδής πληροφορία στο διαδίκτυο που αφορά σε υποτιθέμενη ύπαρξη εταιρίας του αδελφού μου offshore στο Παναμά, βασιζόμενοι σε έγγραφο που περιλαμβάνει το όνομά του και έναν άγνωστο αριθμό διαβατηρίου (που όμως δεν αντιστοιχεί στον αδελφό μου) και το ενοχλητικό σήμα “Βαρόνος”. Διότι ο αδελφός μου δεν έχει ούτε είχε τέτοια εταιρία στο Παναμά ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, οποιοσδήποτε επαναλάβει αυτή τη συκοφαντία θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες. Είναι καιρός να τεθεί τέρμα στην καταχρηστική συμπεριφορά!”

δειτε ακομα

δειτε ακομα