Άδωνις Γεωργιάδης: Επικεντρωνόμαστε στην αξία των νοσηλευτών με τις νέες θέσεις εργασίας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την προσθήκη νέων θέσεων ειδικευόμενων νοσηλευτών μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας της ΕΝΕ (Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος), ο υπουργός Υγείας εξέφρασε τον σεβασμό και την υποστήριξή του προς τους νοσηλευτές, αναγνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου τους στο Σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, υπογράφηκε πρόσφατα η μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων στον ΕΣΥ, καθώς και επιπλέον θέσεις για τους ειδικευόμενους νοσηλευτές, με στόχο τη βελτίωση της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασθενών.

Εξίσου σημαντικό, υπογράφηκε απόφαση για την έκδοση προκήρυξης που προβλέπει την πρόσληψη μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού σε δημόσια νοσοκομεία, με τις θέσεις να αφορούν διαφορετικούς βαθμούς εκπαίδευσης.

Στο μέλλον, ο υπουργός Υγείας προβλέπει συνολικά 6.500 προσλήψεις στον τομέα της Υγείας έως το 2024, με στόχο την αναβάθμιση των νοσοκομείων του ΕΣΥ και την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών σε περιφερειακά τμήματα και κλινικές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα