Αδώνις: Επιμένω ότι ο Πολάκης πήρε χρήματα [vid]

Επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι ο Παύλος Πολάκης έλαβε χρήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια σημερινή συνέντευξή του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας αναφέρει: “Έχω υποβάλει έκθεση στη Βουλή από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Αυτή η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές, οι οποίες θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, υπάρχει αναφορά σε διακίνηση πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Στη νομική γλώσσα, τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια αποτελούν μαύρα χρήματα. Τα τιμολόγια εκδόθηκαν με εντολή του Παύλου Πολάκη. Η εταιρεία φύλαξης παρέδωσε χρήματα και ο Παύλος Πολάκης έλαβε χρήματα. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει λάβει μαύρα χρήματα μέσω πλαστών τιμολογίων. Για το λόγο αυτό, η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Οι επόμενες ενέργειες θα είναι δικαστικές. Είναι πιθανόν ότι τα χρήματα έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του Παύλου Πολάκη! Αν υπήρχε ένα τιμολόγιο εναντίον μου, θα είχα ήδη συλληφθεί!”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

“Σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έχουν υποβληθεί στη Βουλή, ο Πολάκης ποτέ δεν παραιτήθηκε. Αντιθέτως, εγώ ζητώ την άρση της ασυλίας μου για να γίνει δικαιοσύνη”, πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Η εικόνα του κυρίου Πολάκη ως κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο πέρασε στο ντοκέ. Από την αρχή είχα εκφράσει την αντίρρησή μου. Κάποιος που είναι ειλικρινής, δεν χρειάζεται να τον φωνάζει”, ολοκλήρωσε τον συλλογισμό του ο υπουργός Υγείας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα