Αχτσιόγλου: Αποφάσισα να μην ηγηθώ της Νέας Αριστεράς [vid]

Στη συζήτηση της Πέμπτης, η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στο πολιτικό στίγμα της Νέας Αριστεράς, την πιθανή σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ, τους λόγους που δεν ανέλαβε τη θέση της επικεφαλής και την πιθανότητα συνεργασίας με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Ανέφερε ότι το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με το νέο σχήμα του και ότι έχουν μέτωπο με τη δεξιά και την κυβέρνηση.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, αντιμετώπισε θετικά την τοποθέτησή του και επιβεβαίωσε το μέτωπο με τη δεξιά και την κυβέρνηση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει συνεργασία υπό την παρούσα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες δομικής συνεργασίας.

Αν αναφέρθηκε στον αποχωρήσαντα ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη, τόνισε ότι υπάρχουν διαύλοι επικοινωνίας μεταξύ τους.

Εξήγησε τον πολιτικό λόγο που δεν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Αριστεράς, αναφέροντας την προηγούμενη υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαφορετική φύση των δύο κομμάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολιτική και εργασιακή της πορεία, καταδικάζοντας τα γεγονότα που εξαναγκάστηκε να αντιμετωπίσει στη ΣΕΒ και την έλλειψη σεβασμού στις συλλογικές διαδικασίες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα