Το OTAVOICE στην 1η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας “Forward Green”

Στη μόνη εξειδικευμένη έκθεση για την κυκλική οικονομία στη χώρα μας, στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για μια ακόμη φορά το OTAVOICE!

Το OTAVOICE παρέχει τα τελευταία χρόνια έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία, το OTAVOICE μπήκε στη συνείδηση του κοινού και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

Από σήμερα (8/6) και για τις επόμενες δύο ημέρες (έως 10/6) από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ., μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και επιχειρηματίες αναμένονται να παρελάσουν από τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αλλά και από το περίπτερο του OTAVOICE.

Παρών είναι ο διευθυντής του OTAVOICE.gr, Αθανάσιος Μπέλτσος και ο συνεργάτης-υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος, Βασίλης Περδικίδης. Θα παρευρεθούν τις τρεις μέρες της Έκθεσης “Forward Green” και θα συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες της, μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του OTAVOICE.gr.

 

δειτε ακομα