Συμφωνίες του Δήμου Τήλου με Τουριστικούς Ομίλους από το Εξωτερικό

Ο Δήμος Τήλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει θετικά με την επίτευξη στρατηγικών συμφωνιών με αναγνωρισμένους διεθνείς ομίλους και πρακτορεία στον τομέα του τουρισμού. Το νησί, που έχει γίνει παράδειγμα για την πρωτοπόρα πολιτική του στη διαχείριση των απορριμμάτων και την επίτευξη του στόχου των μηδενικών αποβλήτων, βρίσκεται σε ανοδική αναπτυξιακή τροχιά μέσω συμφωνιών που ενισχύουν το τουριστικό προϊόν.

Σε ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή υπό την Μαρία Καμμά Αλειφέρη αναφέρει:

Είμαστε ευχαριστημένοι να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία μας και να καλωσορίσουμε στο νησί μας τον Σκανδιναβικό όμιλο Thomas Cook Northern Europe με το πρακτορείο Ving. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε πριν περίπου 3 μήνες, ο Γενικός Διευθυντής του πρακτορείου επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και τη Δήμαρχο της Τήλου και τώρα έχουμε μια συμφωνία συνεργασίας που θα ξεκινήσει από το 2024.

Επίσης, υποδεχόμαστε την Ολλανδική αγορά μέσω του Apollo Travel Group της DER Touristik Group που επίσης θα ξεκινήσει τη συνεργασία από το 2024.

Παροτρύνουμε τους επιχειρηματίες του νησιού μας να ακολουθήσουν τέτοια παραδείγματα που βελτιώνουν την ευημερία της επιχείρησής τους αλλά και της τοπικής κοινότητας. Η δυναμική αυτών των συνεργασιών είναι αυτό που χρειαζόμαστε και όχι η μικροψυχία και η μιζέρια.

Ο Δήμος Τήλου θα επικροτεί και θα υποστηρίζει πάντα τέτοιες συνεργασίες και είναι αποφασισμένος να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων και στην προώθηση της τοπικής οικονομίας. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Τήλο.

δειτε ακομα