Κοινωνικός τουρισμός 2024: Τα voucher λήγουν στο τέλος του μήνα – Πληροφορίες για τους δικαιούχους

Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 οι δικαιούχοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους με τα voucher κοινωνικού τουρισμού για το έτος 2023-2024, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι δικαιούχοι πρέπει να ενεργοποιήσουν τα voucher τους έγκαιρα και να ολοκληρώσουν τη διαμονή τους στην τουριστική κατοικία μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Διαφορετικά, θα επιδοτηθούν μόνο για τις διανυκτερεύσεις έως την 30η Ιουνίου 2024.

Σημείωση: Η ακτοπλοϊκή μετακίνηση πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος.

Αν η τελευταία διανυκτέρευση ταιριάζει με την ημερομηνία λήξης στις 30η Ιουνίου 2024, τότε η επιστροφή μπορεί να γίνει έως την 1η Ιουλίου 2024.

Κάθε δικαιούχος μπορεί να μείνει έως έξι νύχτες στην επιλεγμένη κατοικία από τον κατάλογο των παρόχων.

Για ορισμένα νησιά όπως Λέρο, Λέσβο, Χίο και Κω, οι δικαιούχοι μπορούν να μείνουν δωρεάν έως 10 νύχτες, ενώ σε άλλα νησιά όπως Ρόδο, Β. Εύβοια, Έβρο και Σάμο μπορούν να μείνουν δωρεάν έως 12 νύχτες.

Εκτός από τη διαμονή, επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με συμμετοχή 25% για τη γενική κατηγορία, 20% για πολύτεκνους και δωρεάν για ΑμεΑ.

Σε περίπτωση μη χρήσης όλων των voucher, ο δικαιούχος αποκλείεται από το πρόγραμμα για τις δύο επόμενες περιόδους, εκτός από τους ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες: dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos.

Πηγή: ΑΠΕ

δειτε ακομα

δειτε ακομα