“Λίστα με παιχνίδια στα Jumbo, Πλαίσιο και Public με τίτλο «Καλάθι του νονού».”

Η πρωτοβουλία του “Καλαθιού του Νονού” έχει ξεκινήσει και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν λαμπάδες, παιχνίδια και άλλα προϊόντα σε πιο προνομιακές τιμές. Μεγάλες αλυσίδες όπως το Jumbo, το Public, το Πλαίσιο και άλλοι, προσφέρουν πολλά προϊόντα στις λίστες τους για να δώσουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να αγοράσουν πασχαλινά δώρα σε πιο προσιτές τιμές. Το “Καλάθι του Νονού” θα είναι διαθέσιμο έως τις 15 Απριλίου.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο “Καλάθι του Νονού” περιλαμβάνουν λαμπάδες με παιχνίδια, πασχαλινά σοκολατοειδή, επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Οι αλυσίδες που συμμετέχουν στο “Καλάθι του Νονού” περιλαμβάνουν το Βooom! Toys, το Bla Bla, το Comfuzio, το edy toys, το efantasy.gr, το epaixnidia, το etoy.gr, το e-tza.gr, το Funny Bunny, το Ganesh Toys, το GA Toys, το Happy House, το happymarket, το Hartorama, το Jumbo, το Κουκλόσπιτο, το Koumhs, το Max Stores, το Mothercare, το Μουστάκας, το Νίκου Αντώνιος, το N GN DS, η Οδός Ερμού, το paidikoskosmos.gr, ο Οικονόμου, το PerfectToys, το Πλαίσιο, το Playmobil, ο Πολίτης Κλήμης, το Prenatal, το Public, το Toys Center, το ToyCity, το Toyland Store, το Toys24.gr, το Toyworld, το Toys-shop.gr, το Verginis, το Βιβλιοστάσιο, το Yuppie και το Zaharias.

δειτε ακομα