Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μοιράζεται αποκαλυπτικές ιστορίες από τα γυρίσματα της ταινίας “Κόναν Ο Βάρβαρος”

Στο νέο του βιβλίο αυτοβοήθειας με τίτλο “Be Useful: Επτά Εργαλεία για τη ζωή”, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτει τις άθλιες συνθήκες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Κόναν Ο Βάρβαρος” το 1982.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρει ότι τον ανάγκασαν να κάνει αρκετές ακραίες πράξεις, όπως να ιππεύει άλογα, καμήλες και ελέφαντες. Επίσης, έμαθε να πηδά από μεγάλους βράχους, να σκαρφαλώνει σε υψηλά σχοινιά και να πέφτει από μεγάλο ύψος. Στη συγκεκριμένη ταινία, έπρεπε να δαγκώσει έναν αληθινό νεκρό γύπα και να πλένει το στόμα του με οινόπνευμα μετά από κάθε λήψη.

Παρόλο που οι κακουχίες ήταν πολλές, ο Σβαρτσενέγκερ δεν τα παράτησε και συνέχισε να παίζει στο sequel του “Κόναν Ο Βάρβαρος”, με τίτλο “Κόναν Ο Καταστροφέας”.

Επίσης, αναφέρει άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις από την καριέρα του όπως η περίπτωση που χρειάστηκε να χειρίζεται όπλα χωρίς να βλέπει για τις ανάγκες της ταινίας “Εξολοθρευτής” και πώς έκανε εξάσκηση στο “Terminator 2” ώστε να οπλίζει ένα shotgun περιστρέφοντάς το, με αποτέλεσμα να ματώνουν οι αρθρώσεις του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα