Καλλιακμάνης: Ο κ. Χρυσοχοίδης είναι μια συνταγή που πάντα πετυχαίνει

Ο κ. Γιώργος Καλλιακμάνης παραχώρησε συνέντευξη στο Pagenews και στη δημοσιογράφο κ. Σοφία Χύτου, αναφορικά με τα κρίσιμα θέματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η περασμένη χρονιά ήταν μια δυσάρεστη χρονιά όσον αφορά τις απώλειες που υφίστατο η ΕΛ.ΑΣ. σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρεται στην επιστροφή του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθιστώντας ότι ο νέος υπουργός είναι ειδικός στα θέματα της ΕΛ.ΑΣ. και ότι η επιλογή του είναι πάντα επιτυχημένη.

Αναφερόμενος στην εφηβική και νεανική παραβατικότητα, ο κ. Καλλιακμάνης τονίζει τον ρόλο του οικογενειακού περιβάλλοντος στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς των νέων.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Καλλιακμάνη, απαιτείται ενίσχυση της εμφανούς και αποφασιστικής αστυνόμευσης, ανάπτυξη των αστυνομικών τμημάτων και συνεχής βελτίωση της κοινωνικής αντίληψης για τον Έλληνα αστυνομικό.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στο Pagenews και τη δημοσιογράφο κ. Σοφία Χύτου παρέχεται στις παρακάτω γραμμές.

Χάθηκαν αστυνομικοί, νέα παιδιά, το τελευταίο διάστημα.

Το 2023 ήταν μια κακή χρονιά για την Ελληνική Αστυνομία. Παρά την αναγνώριση του κινδύνου από τους βουλευτές, η επικινδυνότητα της επαγγελματικής δραστηριότητας δεν έχει αναγνωριστεί επαρκώς. Αναμφιβόλως, είναι απαραίτητη η αναγνώριση της επικινδυνότητας της δουλειάς τους, όπως αναφέρει ο κ. Καλλιακμάνης.

Ο κ. Χρυσοχοίδης επαναλαμβάνει τη θητεία του ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ποια είναι η δικιά σας άποψη;

Ο κ. Χρυσοχοίδης αποτελεί σταθερή και επιτυχημένη επιλογή, όπως τονίζει ο κ. Καλλιακμάνης. Έχει εμπειρία στα θέματα της Αστυνομίας και συνέβαλε στην αποκατάσταση της τάξης στην χώρα. Η ικανότητα των αντιτρομοκρατικών, αλλά και ο πολιτικός του ρόλος σε κάθε ευκαιρία, αποτέλεσαν τους λόγους της επιτυχημένης του θητείας. Ως εκ τούτου, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

δειτε ακομα

δειτε ακομα