Γεωργίου: Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη θέλει να επικοινωνεί με πράξεις

Στη συνέντευξή του στο Pagenews, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Ορφέας Γεωργίου, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και τη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου, εκφράζοντας την υποστήριξή του στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Από την άλλη, μιλώντας για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου κόμματος, υπογράμμισε τη σημασία μιας αξιόπιστης αντιπολίτευσης. Τέλος, ανέφερε τα θετικά της χρήσης του TikTok από τον πρωθυπουργό, παρόλες τις κριτικές που δέχθηκε.

georgiou1

Όσον αφορά στην επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, ο κ. Γεωργίου εξέφρασε τη στήριξή του στην προσέγγιση της ελληνικής κυβέρνησης και ανέφερε πως αναζητείται διάλογος χωρίς να υποστεί η Ελλάδα τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Σχετικά με τη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου, εξήγησε πώς αποτελεί μια βαθιά δημοκρατική και κοινωνική τομή, ενώ αναφέρθηκε στην κρίση στην αντιπολίτευση, επισημαίνοντας την ανάγκη για σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο.

georgiou2

Σχετικά με την πολυδιάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου κόμματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη για μια αξιόπιστη αντιπολίτευση και τονίζοντας την σημασία αυτής. Τέλος, αναφέρθηκε στη χρήση του TikTok από τον πρωθυπουργό, εκφράζοντας τη στήριξή του σε αυτήν και αγνοώντας τις αντιδράσεις.

Το TikTok πάντοτε προωθεί πράγματα που κάνει η κυβέρνηση, όπως το youth pass. Είναι ένας νέος τρόπος μέσω του οποίου οι νέοι μαθαίνουν σημαντικά πράγματα για την καθημερινότητά τους. Η κυβέρνηση επικοινωνεί μέσω TikTok και αποτελεί έναν νέο τρόπο επικοινωνίας που δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε από τη νεολαία, ούτε από το κόμμα, ούτε από τον πρωθυπουργό.

Το θέμα της στέγης είναι ένα βασικό μέλημα για τους νέους. Η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει πολλές πολιτικές για την ενίσχυση της κατοικίας και έχει επιδείξει θετικά αποτελέσματα.

Ο πολιτικός ακτιβιστής δηλώνει ότι η πολιτική είναι η ευκαιρία του να εξυπηρετεί τον πολιτικό οργανισμό και να βοηθά στη δημιουργία πολιτικής της κυβέρνησης. Ο χαρακτηριστικός στόχος του είναι να είναι χρήσιμος στην πολιτική κουλτούρα των νέων και στην ανάπτυξη πολιτικών προτάσεων που πηγάζουν από τη νεολαία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα