Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας άνθρωπος θίγεται

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή της. Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που λάμβανε από τους θεατές της σχετικά με το αν ήταν φίλη του και εξήγησε: «Να σας πω τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου περίπου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί, τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες».

Η Γερμανού συνέχισε, εξηγώντας ότι η φιλία δεν μπορεί να υπάρξει όταν ένας άνθρωπος θίγεται. Επιπλέον, σε περιπτώσεις που υπόκεινται σε νομοθετικές διαδικασίες και ανακρίσεις δεν μπορεί κανείς να υπερασπιστεί κάποιον, καθώς όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Επιπλέον, η παρουσιάστρια είπε ότι ο ρόλος της σε μια τέτοια περίπτωση είναι να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι δεν υπερασπίζεται κανέναν και ότι όλοι είναι στο ίδιο μετερίζι καθώς κάνουν τηλεόραση. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί κανέναν, αλλά να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με σοβαρότητα και να προσπαθεί να διασφαλίσει την αλήθεια.

δειτε ακομα