Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δηλώνει ότι δεν πρόκειται για έρωτα ανάμεσα στον Μπισμπίκη και τη Βανδή, αλλά για μια επίδειξη.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για πρόσωπα και εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και δεν δίστασε να εκφράσει την κριτική του για πολλούς από αυτούς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ανέφερε ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για τον οποίο ήταν ιδιαίτερα επικριτικός. Σχολίασε επίσης την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τη σχέση της Δέσποινας Βανδής με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Τριανταφυλλίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εκπομπή της Κουτσελίνης και τον τρόπο που κάλυψε την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, χαρακτηρίζοντάς την ως μη πρότυπη εκπομπή. Όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε καυστικά ότι δεν του λείπει.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Τριανταφυλλίδης είπε ότι δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας και ότι η εκπομπή του δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Σχολίασε επίσης την προσωπικότητα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας ότι είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι στην κοινωνία και στη νεότερη γενιά.

Τέλος, ο Τριανταφυλλίδης μίλησε για τη σχέση της Δέσποινας Βανδής με τον Βασίλη Μπισμπ

δειτε ακομα