Ελεονώρα Μελέτη: “Καταριόντουσαν το παιδί μου για τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, στο MEGA, και η ίδια αποκάλυψε ότι έλαβε μηνύματα που – μεταξύ άλλων – «ευχόταν κακά για το μέλλον του παιδιού της».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (28/04), σε μια δημοσίευση στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Σας είχα υποσχεθεί απαντήσεις σε ερωτήσεις Q and A με post. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Η Fay ρώτησε: “Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο Instagram;”. Ήταν πριν από λίγες ημέρες, όταν είχα τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκπομπή για συνέντευξη. Προτού είχα πρόσφθαση να αναρτήσω οτιδήποτε, λάβα δελτία, ευτυχώς ελάχιστα, από ανθρώπους που μου ευχόταν θάνατο […] και έλεγαν κακά για το μέλλον του παιδιού μου. Αυτό συνέβη επειδή απλώς εκανα τη δουλειά μου».

Επίσης, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Το ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν συμπεριλάβει αυτήν την επαγγελματική μου δραστηριότητα στην πολιτική πεποίθηση και την είχαν καταχωρημένη μέσα τους σε μία εν δυνάμει πολιτική μου στάση. Για λίγα λεπτά ένιωσα θλίψη, για την τοξικότητα, την Παιδεία και τη νοημοσύνη ορισμένων. Αισθάνθηκα, ωστόσο, και οργή γιατί η φασιστική στάση που καθορίζει τον ψυχισμό κάποιων οδηγεί στο να σου κάνουν επίθεση ακόμη και όταν υποθέτουν ότι τολμάς να πιστεύεις ή να υπηρετείς οποιοδήποτε δεν υποστηρίζουν αυτοί. (Θα μπορείτε να φανταστείτε πώς αντιδρούν όταν οποιαδήποτε πείσμα τους είναι πραγματοποιημένο)».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Μόλις λίγα λεπτά μετά, το ξεπέρασα, σημείωσα τη συγχαίρηση μου με τον Πρωθυπουργό της Χώρας, ευχαριστήθηκα την προσκληση, κάτι που δεν τόλμησα να κάνω από το φόβο νωρίτερα, αλλά ταυτόχρονα αντιμέτωπά και όλους “εκείνους” στη λέσχη τους της απίστευτης θλίψης».

δειτε ακομα

δειτε ακομα