Ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας: “Κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν”.

Για «πολλή παραποίηση» έκανε λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε κατά την τοποθέτησή του στο ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, «όσοι εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το ”σουρωτήρι τους” είτε να μην το κάνουν ”αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν”», στοχοποιώντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Μολονότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν αναφέρθηκε ονομαστικά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha, ούτε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου ήταν προφανές ότι αφορούσαν (και) τα δύο αυτά πρόσωπα.

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τα «καρφιά» του.

«Το γεγονός οτι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε ενώ στην παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

Τι προηγήθηκε

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter χθες η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε τηλεφωνηκά επίληξη από δημοσιογράφο, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά φωτογραφίζοντας τον Άρη Πορτοσάλτε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα των Τεμπών.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

δειτε ακομα