Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η Απόλυτη Εκκεντρικότητα – Τα Πραγματικά Μαλλιά της

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που αλλάζει συνεχώς το στυλ της και τραβά τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή της. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει κερδίσει την παράσταση του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Η προτίμησή της για έντονα χρώματα είναι εμφανής μέσα από τις πολλές περούκες που χρησιμοποιεί, κρατώντας κρυφά τα φυσικά της μαλλιά.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok αποκαλύπτει την αλήθεια! Τα φυσικά μαλλιά της είναι μακριά και έχουν αποκτήσει γκρίζα αποχρώσεις στο επάνω μέρος, ενώ στις άκρες παραμένουν ξανθά από προηγούμενες βαφές.

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @luciastavrinou673 IG: Georgia Siakavara #προιονταμαλλιων #stylingproducts #προιονταομορφιας #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα ♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

Τα φυσικά μαλλιά της Τζόρτζιας Σιακαβάρα χωρίς περούκες

Πως είναι η σχέση της με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη; Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε πληροφορίες για αυτή τη σχέση, τονίζοντας την αμοιβαία εκτίμηση που τους ενώνει.

Αν ογδοψηφιαστείτε ο Πλεύρης και η Σιακαβάρα, τα παιδιά τους θα είναι εξίσου μοναδικά με αυτούς. Έτσι, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε ανοιχτά ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του.

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @user31354909405056 IG: Georgia Siakavara #ειμαστεολοιμοναδικοι #ειμαστεολοιομορφοι #ειμαστεολοιξεχωριστοι #μηνακουωχαζα #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα #♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

«Η σχέση μου με τον Θάνο Πλεύρη είναι έτσι όπως ήταν από την αρχή, σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεν ήταν ποτέ ούτε πολύ κακή, ούτε πολύ καλή. Περάσαμε μια βραδιά μαζί. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο. Δεν έχω γνωρίσει τη Φένια, γνωρίζω μόνο τον Θάνο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @aggelikitsellou IG: Georgia Siakavara #κομμωτηριακαχτενισματα #πατεντες #κολπα #χτενισμαστοσπιτι #χτενισμα #γεωργιασιακαβαρα #georgiasiakavara #♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

δειτε ακομα

δειτε ακομα