Τσακώνομαι άγρια με το πιάνο μου.. δηλώνει ο Κορκολής

Για την επέτειο των 35 χρόνων του στη μουσική, ο Στέφανος Κορκολής πραγματοποιεί μια μοναδική συναυλία. Σε συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή Happy Day, μιλά για την “ιεροτελεστία” που ακολουθεί πριν από κάθε εμφάνισή του και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον φόβο του. “Την ημέρα της συναυλίας, δεν κάνω τίποτα. Έχω μάθει πολλά πράγματα λόγω προσωπικών εμπειριών. Πηγαίνω στον χώρο ώρες πριν, για να ελέγξω τα πάντα. Επίσης, δεν τρώω τίποτα όλη μέρα”, αναφέρει.

«Είμαι αυστηρός απέναντι στον εαυτό μου και δεν συγχωρώ κανένα λάθος. Επίσης, είμαι αυστηρός με τους συνεργάτες μου και μπορεί να είμαι απαιτητικός μαζί τους. Έχω θυμηθεί άπειρες φορές να οργιάζω ακόμα και με το πιάνο μου, καθώς έχουμε έντονες διαφωνίες», εξομολογείται ο συνθέτης.

Υπάρχουν πράγματα που τον τρομάζουν; Ο Στέφανος Κορκολής παραδέχεται: «Κάποτε φοβόμουν πολύ τα αεροπλάνα, αλλά έμαθα να πιλοτάρω. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να ξεπεράσω τον φόβο μου για τα αεροπλάνα, επειδή η γνώση σε βοηθά να ξεπεράσεις τον φόβο».

«Έφτασα σε σημείο να σταματήσω ένα αεροπλάνο πριν από την απογείωση, επειδή είχα έναν πανικό. Ακριβώς όταν άρχισε να κυλάει, τους ζήτησα να σταματήσουν και αποβιβάστηκα».

«Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος και δεν πηγαίνω συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Στην πραγματικότητα, βγαίνω για έναν καφέ μόνο μια φορά τον χρόνο. Από μικρή ηλικία είμαι έτσι. Επίσης, δεν κάνω διακοπές, γιατί μου λείπει το πιάνο μου και δεν μπορώ να το πάρω μαζί. Προτιμώ να παραμένω στο σπίτι», αποκαλύπτει ο Στέφανος Κορκολής.

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα