Αποκάλυψη Survivor 14/3: Υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο παίκτης που δεν κατάφερε να κερδίσει την τρίτη ασυλία και βρίσκεται στην πεντάδα του τάκου.

Στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ, θα έχουμε πέντε υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση αντί για τους συνήθεις τέσσερις. Στο χθεσινό επεισόδιο, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία και έτσι βρέθηκαν στον τάκο για τρίτη φορά σε τρεις μέρες. Στη ψηφοφορία του κοινού, ο Πάνος Κωνσταντινίδης ακολούθησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Τζο Μαριδάκη συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο επόμενο αγώνισμα, οι Μπλε δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία και έτσι βρίσκονται για τρίτη φορά σε τρεις μέρες στον τάκο για να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoiler, η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που παίρνει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της και οδηγείται στον «τάκο». Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Πάνος Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα