Αποχώρηση της Χαμπέρη από το Survivor: Με δάκρυα αποχαιρέτησε η παίκτρια, ενώ η Σταυρούλα ήταν απαρηγόρητη.

Στο Survivor All Star, οι Κόκκινοι και οι Μπλε ανταγωνίστηκαν σε έναν στίβο μάχης για ένα έπαθλο φαγητού, με τους Μπλε να κερδίζουν 10-7. Στο συμβούλιο του νησιού, η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παραδέχτηκαν ότι έγινε λάθος ματσάρισμα στον στίβο μάχης.

Στο Survivor All Star, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε αποκαλύψεις για τις αποβολές των παικτών, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν από κοινού των παικτών και του Ατζούν, εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Επίσης, σχολίασε το βίντεο που δείχνει παίκτες να δέχονται φαγητό από την παραγωγή, λέγοντας ότι αυτό δεν επιτρέπεται και ότι υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή αναφέρθηκε στο Survivor All Star και εξήγησε ότι οι αποβολές από το παιχνίδι είναι απόφαση των παικτών. Επίσης, επεσήμανε ότι η παραγωγή του Survivor είναι υποχρεωμένη να παρέχει τροφή και νερό στους παίκτες και αναφέρθηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει παίκτες να τρώνε κάτω από μια τέντα. Τέλος, ανέφερε ένα περιστατικό όπου οι παίκτες κλέβουν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί.

δειτε ακομα