Σάνεν Ντόχερτι: Μάθει ότι ο σύζυγός της την πρόδωσε πριν την εγχείρηση για όγκο στον εγκέφαλο

Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως δύο από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της συνέπεσαν χρονικά. Η ηθοποιός που δίνει μάχη με τον καρκίνο μίλησε στο podcast της, με τίτλο «Let’s Be Clear» και ανέφερε πως λίγο πριν μπει για χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο που είχε στον εγκέφαλό της τον Ιανουάριο, έμαθε πως ο άντρας της την απατούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Κερτ Ισβαριένκο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 11 χρόνια, είχε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ανακοίνωσαν πως πήραν διαζύγιο, επικαλούμενοι ασυμβίβαστες διαφορές.

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη».

Αργότερα, μετά την περιπέτειά της, έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον. «Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα άδεια από κάποιον που ήμουν μαζί του για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά, έπρεπε να καταλάβω αν θα πάρουμε διαζύγιο ή αν θα προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην αλήθεια μας», ανέφερε.

δειτε ακομα

δειτε ακομα