Πετράκος – Σαββόπουλος: «Όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δεν σε προστάτευσαν καθόλου»

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του Διονύση Σαββόπουλου με τον Covid. Εκτός από τον ευχηθεί λειτουργική ανάρρωση, τον καυτηρίασε για τις δηλώσεις του για την πανδημία και τις παρενέργειες των εμβολίων, καθώς και για την κοινή εμφάνισή τους δίπλα στον πρωθυπουργό. «Όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δεν σε προστάτευσαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν και ελλατώθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου», ανέφερε στην ανάρτηση του.

Στο παρελθόν, οι δυο καλλιτέχνες είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στο παρελθόν και είχαν ακόμη και επαναστατικό πνεύμα σε κοινές εκδηλώσεις. Ωστόσο, η αντίληψη τους για το εμβόλιο προκάλεσε τριβές και καχυποψία. «Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι. Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δε σε προστάτευσαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…» πρόσθεσε ο Πετράκος στην ανάρτησή του.

petrakos

Ενδέχεται να ήταν μαζί σε παραλλαγές του παρελθόντος, ωστόσο ο Διονύσης Σαββόπουλος αποφάσισε να κάνει τρεις διαδοχικές εμβολιαστικές δόσεις καθώς τον προσέβαλε ο Covid για τρίτη φορά. Τελικά, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας, εξέλιξη απότομης βελτίωσης της κατάστασής του και φαρμακευτικής αγωγής, έλαβε άδεια για εξιτίριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Εν προκειμένω, θυμόμαστε ότι ο Δ. Σαββόπουλος είχε κολλήσει Covid τον Ιούλιο του 2022 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

δειτε ακομα