Νίκος Αποστολόπουλος: «Κάνουν πρότυπο την παχυσαρκία που είναι απαίσια»

Στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος. Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή, αντιδρώντας σε ένα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για αιχμηρές δηλώσεις του.

Δηλώνοντας ότι παρεξηγήθηκε για κάποιες από τις δηλώσεις του από τον κόσμο της τηλεόρασης, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος και ότι οι άνθρωποι που ξεκατινιάζονται το κάνουν επειδή το επιθυμούν.

Ο σχεδιαστής μόδας είπε επίσης ότι βλέπει πολλά ευτράπελα και αναφέρθηκε στις δύο γυναίκες καλλιτέχνιδες της Ελλάδας. Σχολιάζοντας τη Χαρούλα Αλεξίου, είπε ότι η υστεροφημία της μπορεί να επηρεάσει την εικόνα που θα έχει στον κόσμο πριν πεθάνει και ρωτάει αν έχει υποκριτικό ταλέντο, ενώ για την Ρένα Πιττακή, την οποία θεωρούσε μεγάλη ηθοποιό, είπε ότι η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο.

Ο σχεδιαστής διευκρίνισε επίσης ότι οι δηλώσεις του δεν γίνονται από ανάγκη και ότι μόνο τον Θεό έχει ανάγκη. Επίσης, ανέφερε πως ο σχεδιαστικός του υπόβαθρο του επιτρέπει να εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα.

δειτε ακομα