Νίκος Αναδιώτης: Η απόφαση για τα ομόφυλα ζευγάρια μια επικίνδυνη ενέργεια, θα μετανιώσουμε πικρά ως κοινωνία

Ο Νίκος Αναδιώτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το νομοσχέδιο που επιτρέπει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο ψηφίστηκε πρόσφατα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)


«Στις 15 Φεβρουαρίου 2024, η Πολιτεία πήρε μια πολύ επικίνδυνη απόφαση, που πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει σε μεγάλη μετανόηση ως κοινωνία. Προσέγγισε το πρόβλημα με λανθασμένο τρόπο, δημιουργώντας σύγχυση χωρίς προηγούμενο σχετικά με το ιδανικό μοντέλο οικογένειας που θέλουμε να προβάλουμε στα παιδιά μας. Όμως, το κύριο ζήτημα είναι ότι αφαίρεσε από πολλά παιδιά την ευκαιρία να μεγαλώσουν με τον πατέρα και τη μητέρα τους. Ποιος ρώτησε τη γνώμη των παιδιών; Ποιος αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη; Αυτές οι σκέψεις με σοκάρουν», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι ανησυχητικό να επιβάλλονται νομικές αλλαγές που επηρεάζουν βαθιά τον τρόπο ζωής και την ψυχολογία αθώων και ευάλωτων ανθρώπων, κάνοντας πειράματα χωρίς στέρεες επιστημονικές βάσεις. Πριν αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας, δεν πρέπει να έχουμε βεβαιωθεί για την επιστημονική έρευνα που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί; Πρόσφατες μελέτες αποκάλυψαν επιρροή στην ταυτότητα φύλου και το σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών, με πιθανότερο αποτέλεσμα να είναι ομοφυλοφιλικοί. Ακόμη κι αν υπάρχουν διαφορετικές μελέτες που δεν υποστηρίζουν αυτήν την άποψη, πώς μπορούμε να αγνοήσουμε αυτήν την πλευρά των επιστημόνων και να ρισκάρουμε;».

δειτε ακομα

δειτε ακομα