“Μύλος” οι Μπλε στο Συμβούλιο: «Μπάρτζης & Ασημακόπουλος έχουν απομακρυνθεί»

Αν και είχε δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα των Μπλε λόγω της διαμάχης μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας. Έτσι, οι Μπλε υποχρεώθηκαν να οδηγηθούν ξανά στην κάλπη, όπου τελικά υπήρξαν οι Νίκος Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιώργος Ασημακόπουλος ως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο αγώνας για την ασυλία ήταν δύσκολος, με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης που κατέληγε σε ένα στόχο που ήταν δύσκολος να επιτευχθεί. Οι Κόκκινοι κέρδισαν με 1-0, ενώ οι Μπλε κατάφεραν να μειώσουν σε 1-1. Τελικά, το αγώνισμα κρίθηκε από τον αγώνα σημαίας, όπου ο Σάκης Κατσούλης ήταν πιο επιτυχής από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Έτσι, οι Μπλε πήγαν στο νησί για να υποδείξουν έναν παίκτη, οι ψήφοι μοιράστηκαν στον Νίκο Μπάρτζη και στη Στέλλα Ανδρεάδου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες και να αναδεικνύεται στον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση από το παιχνίδι. Ο Νίκος Μπάρτζης αντέδρασε έντονα στο αποτέλεσμα, θεωρώντας ότι ο στόχος των συμπαικτών του είναι να τον απομακρύνουν ή να απομακρύνουν το Γιώργο Ασημακόπουλο για να “σπάσουν” το δίδυμο που έχουν συνθέσει.

δειτε ακομα