Μπότοξ Τσίπρα: Καινούργιου και Ζαχαράτος σχολιάζουν την ανανέωση του προέδρου

Στη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη Zoe Pre, η Κατερίνα Καινούργιου του Alpha αποκάλυψε ότι τον είδε και πως έχει κάνει μπότοξ ψηλά στο φρύδι του. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, ο Τσίπρας είναι πλέον πιο ανανεωμένος. “Καλά κάνει ο άνθρωπος, δικαίωμά του”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Καίτη Ζαχαράτου, παρουσιάζοντας το ζήτημα στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη στο Mega, σχολίασε πως “Βεβαίως έχει κάνει. Έτσι θα τον άφηνε η Πόπη; Το πριν και το μετά; Σας το λέω εγώ που το πίνω το μπότοξ σε σφηνάκι για να πιάνει παντού. Δείτε το μέτωπό του πριν και πώς είναι τώρα”.

Ενώ, ο κωμικός γνωστός για το χιούμορ του, Γιάννης Σερβετάς, σχολιάζοντας την ανανέωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως “του είπε η Πόπη, αν με θέλεις να σε εκπροσωπήσω, πρέπει λίγο να φρεσκαριστείς. Πάμε να σε τσιμεντώσω λίγο. Είναι λίγο τα φρύδια Star Τρεκ. Ξέρεις, το μπότοξ άμα το πατήσεις λάθος, βγαίνει άλλη προσωπικότητα! Τον βλέπω λίγο εξωγήινο! Λίγο τα φρύδια! Θέλει λίγο ζεστό νερό και μασάζ Αλέξη μου!”

δειτε ακομα

δειτε ακομα