Μπόμπα στο Instagram: «Πυρά» για τις εικόνες από το γραφείο

Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram: “Δεν ξέρει πώς ζουν οι μέσες Ελληνίδες μητέρες”

Η Χριστίνα Μπόμπα κατέληξε πάλι στη λάθος πλευρά του διαδικτύου, μετά από μία πρόσφατη ανάρτηση. Αυτή τη φορά, οι στόχοι των αρνητικών σχολίων που λαμβάνει, δηλώνουν ότι κάνει γυμναστική στους χώρους του γραφείου της και μοιράζεται φωτογραφίες της με τους 737 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram. Η πλειοψηφία των σχολίων που κυκλοφορούν κάτω από τη δημοσίευσή της δεν φαίνονται θετικά για τη Χριστίνα. Πολλοί τη στοχοποιούν λόγω του τρόπου ζωής που απολαμβάνει, «κατηγορώντας» τη Χριστίνα ότι ζει σε ξεχωριστό κόσμο.

“Τα κορίτσια σαν τη Μπόμπα ζουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα και επίπεδο, δεν έχουν καταλάβει πώς ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες που έχουν παιδιά και τρέχουν όλη μέρα … γιατί πράγματι ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο… με νταντάδες, καθαρίστριες στο σπίτι τους” έγραψε μια ακόλουθός της. “Αρκετά, μικρό μου κούκλο! Ψωνίσου! Κενή!” αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.


mpompa_gymn
boba-sxolia-1

“Επομένως, κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post για γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να κριτικάρονται. Εντάξει, στο σπίτι έχω δύο μωρά, για γυμναστήριο δεν προλαβαίνω, και τυχαία έχω ένα δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο. Κάνω γυμναστική ανάμεσα στις ξεχωριστές μας συναντήσεις και στις επαγγελματικές απασχολήσεις που έχω. Εντάξει! Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια, όπου και όποτε μπορείτε, σε όποιον χώρο διαθέτετε, αν προλαβαίνετε να πάτε στο γυμναστήριο θα ήταν ιδανικό, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε άλλου όπου έχετε λίγο χώρο για εσάς, μπορείτε να αφιερώσετε ακόμα και 5-10 λεπτά, μισή ώρα ή μία ώρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για λίγη κίνηση. Το κάνω αυτό τελευταία και έχει αλλάξει τη ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη τώρα.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα