Μικρούτσικος – Τρέμη: “Ήμουν αφελής, νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK! για τον έρωτα που είχε με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη. Μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα και εξήγησε ότι δεν γνώριζε ότι η συνέντευξη θα ηχογραφούνταν και πως ο δημοσιογράφος που τον συνέντευξε δεν τον πληροφόρησε ότι θα του έθετε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με την Τρέμη. Ο Μικρούτσικος εξήγησε ότι αυτά που γράφτηκαν στη συνέντευξη είναι ακριβή και ότι δεν θεωρεί σωστό να δημοσιοποιούνται τέτοια θέματα χωρίς τη συγκατάθεση του ενός εκ των εμπλεκομένων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο πως γνώρισε την Τρέμη και πως αναπτύχθηκε ο έρωτας ανάμεσά τους. Αρχικά, είπε ότι γνώρισε την Τρέμη μέσω μιας φίλης του αδελφού του και πως ήταν ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Στη συνέχεια, περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση και την εντύπωση που του άφησε η Τρέμη. Ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε επίσης στο πως η Τρέμη εμφανίστηκε στο πατρικό του σπίτι και πως οι γονείς του της έκαναν πολύ καλή εντύπωση.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!, ο Μικρούτσικος μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα του με την Τρέμη, αλλά μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης, εξήγησε ότι δεν ήξερε ότι η συνέντευξη θα ηχογραφούνταν και πως ο δημοσιογράφος που τον συνέντευξε δεν τον πληροφόρησε για την ερώτηση που θα του έθετε σχετικά με τη σχέση του με την Τρέμη. Ο Μικρούτσικος εξήγησε ότι αυτά που γράφτηκαν στη συνέντευξη είναι ακριβή και ότι δεν θεωρεί σωστό να δημοσιοποιούνται τέτοια θέματα χωρίς τη συγκατάθεση του ενός εκ των εμπλεκομένων.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρει ότι είχε δώσει μάθημα στην Όλγα, η οποία ήθελε βοήθεια στα μαθηματικά για να εισαχθεί στο Οικονομικό της Νομικής. Ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της για το μάθημα, είχε τηλεόραση και είχε παρακολουθήσει το Μουντιάλ που είχε κερδίσει η Βραζιλία. Ο Ανδρέας είχε αγριέψει όταν είδε την Όλγα με τα εσώρουχα της, αλλά στις επόμενες ημέρες είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα και είχαν σχέση. Ο Ανδρέας είχε γίνει ο πρώτος άνδρας της Όλγας. Αργότερα, είχε συναντήσει ξανά την Όλγα στην κατάληψη της Νομικής, όπου είχε παρατηρήσει ένα μανεκέν ανάμεσά τους.

Ο Ανδρέας είχε στενοχωρηθεί γιατί ήταν βράδυ και μπορούσε να μπει η Ασφάλεια και να πέσει ξύλο, φοβόταν για την Όλγα. Αργότερα, είχε δει την Όλγα στην τηλεόραση και είχε σκεφτεί τον κίνδυνο που είχε αντιμετωπίσει η κοπέλα του στην κατάληψη.

δειτε ακομα