Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το πρόβλημα εθισμού με ναρκωτικά και η αντίδραση της οικογένειας

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη μάχη της να ξεφύγει από τα ναρκωτικά στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Η κόρη των γνωστών ηθοποιών, Ζωής Λάσκαρη και Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και πως αντέδρασαν οι γονείς της.

Αν και ήταν ανασφαλής ως παιδί, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε πως μίλησε ανοιχτά με τους γονείς της και ανέφερε την αντίδρασή τους.

«Κλείστηκα στο σπίτι και έγινα απομονωμένη. Άρχισα να αισθάνομαι χαλιά, να υποφέρω, αλλά αισθανόμουν την ανάγκη να παραμείνω μόνη. Ο εθισμός αλλοιώνει τον χαρακτήρα. Δεν έχεις συναίσθημα και φοβάσαι να νιώσεις», ανέφερε η Μαρία Ελένη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν έκρυψε ότι ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός και ότι θα μπορούσε εύκολα να επιστρέψει στον πόνο που έζησε λόγω του εθισμού.

Όταν μίλησε στους γονείς της για το πρόβλημα του εθισμού, δεν τους έκρυψε τίποτα. Του εξήγησε ανοιχτά τι είχε κάνει και πώς νιώθει. Ο πατέρας της παραξενεύτηκε και η μητέρα της την υποστήριξε ψυχολογικά. Παρά τον πόνο που ένιωθε, η Μαρία Ελένη δεν τα παρατήρησε και συνέχισε την προσπάθεια της να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

δειτε ακομα

δειτε ακομα