Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για την περίοδο που χρησιμοποιούσε κοκαΐνη.

α να καταλήξει στη χρήση ναρκωτικών. Αναφέρει ότι το πρώτο τσιγάρο το έκανε στα 13-14 της χρόνια και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να καταναλώνει διάφορες ουσίες. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει ότι η κοκαΐνη ήταν το ναρκωτικό που την εθίστηκε περισσότερο και ότι την έκανε να απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που αγαπούσε και να μπει σε έναν κόσμο που δεν ήθελε να είναι.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται τις εμπειρίες της στο TikTok και μιλά για την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών και πώς έχει αλλάξει η ζωή της. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, μιλά για την περίοδο που αποφάσισε να σταματήσει τη χρήση, όταν έπινε μόνη της στο σπίτι της και αυτό την οδήγησε στο να πει «τέρμα» σε αυτή τη ζωή. Η ίδια επέλεξε να θεραπευτεί και να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για την εμπειρία της ως συστηματική χρήστρια κοκαΐνης. Ξεκίνησε να καπνίζει στα 13-14 της χρόνια και στη συνέχεια δοκίμασε την κοκαΐνη, που έγινε γρήγορα η προτίμησή της. Ενώ αρχικά ήταν μια περιέργεια και κάτι που έκαναν οι μεγαλύτεροι, σταδιακά έγινε μέρος της ζωής της και δεν μπορούσε να διασκεδάσει χωρίς αυτήν. Αναγνώρισε το πρόβλημά της όταν άρχισε να απομονώνεται από την παρέα και να πίνει και να χρησιμοποιεί μόνη της. Τελικά, αποφάσισε να σταματήσει και να απομακρυνθεί από τον κόσμο των ναρκωτικών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα