“Λύγισε” η Άντζελα Δημητρίου για τη μεγάλη απώλεια της μητέρας της

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στο live του J2US λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Οι τέσσερις κριτές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την τραγουδίστρια, η οποία συνομίλησε συγκινημένη με την Καίτη Γαρμπή. Οι δύο γυναίκες είχαν οικογενειακούς δεσμούς αφού ο αδελφός της Άντζελας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμή σχολίασε: “Αγάπη μου, τα λόγια που είπες με συγκινούν βαθιά γιατί έχω βιώσει κι εγώ κάτι παρόμοιο και με καίει στην καρδιά.” Σε απάντηση, η Άντζελα Δημητρίου τόνισε: “Τα γνωρίζω όλα, δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Καταλαβαίνω απολύτως. Εσύ και η οικογένειά σου πάντα ήσασταν σαν μια μεγάλη οικογένεια. Οι οικογένειες χωρίζουν, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η διαρκής σύνδεση. Είναι σημαντικό να έχεις τη μητέρα σου στην καρδιά σου για πάντα, όπου κι αν είναι.”

Τέλος, η Καίτη Γαρμή τόνισε συγκινημένη: “Θαυμάζω το κουράγιο σου που είσαι εδώ σήμερα. Είσαι αξιοθαύμαστη.”

Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της στο «J2US» – Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η Άντζελα Δημητρίου παρουσιάστηκε στο J2US λίγο μετά τον χαμό της μητέρας της.

Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο live με τον συνεργάτη της, Στέλιο Δρουμαλιά, ενώ οι κριτές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους. Δηλώνοντας συγκινημένη, η Άντζελα εξέφρασε την αντίστασή της: “Ο καλλιτέχνης πάντα χαμογελά. Έχω χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μητέρα μου. Η μητέρα είναι μητέρα, μια λέξη που δεν αλλάζει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς μου και θα παραμείνω εδώ για εσάς.”>

δειτε ακομα

δειτε ακομα