Λευτέρης Πανταζής: «Όταν ήρθα από τη Ρωσία, δεν ήξερα ελληνικά μιλούσα μόνο ρωσικά και ποντιακά»

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής δήλωσε ότι όταν ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα, δεν ήξερε ελληνικά και μιλούσε μόνο ποντιακά και ρωσικά. Ωστόσο, η πορεία του ως τραγουδιστής ήταν επιτυχημένη και συνεχίζει να είναι, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα εξής:

«Ζηλεύουν οι σχέσεις μου, αλλά αυτές δεν καταλαβαίνουν ότι μου αρέσει περισσότερο αυτό που φαίνεται στο μαγαζί και δεν επιθυμώ να την προχωρήσω πέρα από τα πλαίσια της δουλειάς μου. Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να εμφανίζεσαι στα μέσα ενημέρωσης έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Η ζωή σου είναι ανοιχτή στον κόσμο και ο κόσμος δεν έχει καμία δουλειά με την ιδιωτική ζωή σου», δήλωσε ο Πανταζής.

Αναφορικά με την καριέρα του, τόνισε ότι είναι μεγάλη ευλογία να έρχεσαι από μακρινά μέρη και να ζεις ένα όνειρο με τόσες επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εξήγησε ότι πολλές φορές κάποιοι από τους θαυμαστές του έρχονταν να τον δούνε από μακριά πόλεις της Ελλάδας και όχι μόνο, στο Διογένης Παλλάς στην Αθήνα. Επειδή υποστηρίζει ότι δεν ήταν φαινόμενο, αλλά ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από χαμηλά, είναι υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει.

Για την οικογένειά του ανέφερε: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον γαμπρό μου. Με βοηθάει και τον βοηθάω. Τα παιδιά είναι αγαπημένα και ευτυχισμένα. Κάνουμε λάθη όλοι. Κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι καλό, γιατί δεν είμαστε υπεράνθρωποι».

δειτε ακομα

δειτε ακομα