Λευτέρης Λαζάρου: «Έμεινα 3 μήνες στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο πλοίο που δούλευα»

Ο Λευτέρης Λαζάρου εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ την Τετάρτη και μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef, αλλά και για κάποια παιδιά που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το μαγαζί του. Επίσης, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εμπειρία του όταν εκτελούσε επάνω σε ένα πλοίο και υπέστη έκρηξη.

Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στο MasterChef και τόνισε ότι ήταν ένας διαγωνισμός μαγειρικής και όχι ριάλιτι. Μπορεί να ήταν σύντομος ο χρόνος που συμμετείχε στο παιχνίδι, αλλά αυτό που πραγματικά του άφησε εντυπώσεις ήταν η ομάδα που οδήγησε μετά τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Όπως ανέφερε, αυτή του η εμπειρία έφερε πραγματικά αποτελέσματα και κατάφερε να καταξιωθεί στον χώρο του. Επιπλέον, αρκετά παιδιά έχουν περάσει από το μαγαζί του και έχουν καταφέρει να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο ή να καταξιωθούν.

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για μια δύσκολη εποχή της ζωής του, όταν υπέστη έκρηξη σε πλοίο που εργαζόταν και έμεινε τρεις μήνες στο νοσοκομείο. Αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή και τη σημασία που έχει η υγεία στη ζωή μας.

δειτε ακομα